Burenruzie oplossen?

Burenruzies komen overal voor. Denk maar eens aan geluidsoverlast. Je nachtrust kan flink verstoord worden door de nachtelijke avonturen van je buren of het brommertje waarmee de buurjongen iedere ochtend om 5.oo uur op pad gaat om de kranten te bezorgen. Of denk aan die boom of schutting van de buren die alle zon in je tuin wegneemt. Of de kat van buren die steeds zijn behoefte in jullie plantjes doet. Er zijn vele oorzaken denkbaar, maar voorop staat dat een burenruzie je woonplezier behoorlijk kan verstoren. Als ergenissen ophopen kan de relatie met je buren behoorlijk verstoord raken. Een burenruzie oplossen gaat niet altijd gemakkelijk, maar kan veel zorgen en irritaties wegnemen. 

burenruzie oplossenEen burenruzie oplossen

Hoe nu verder? Elkaar uit de weg gaan is helaas geen optie. Je komt elkaar vroeg of laat toch altijd tegen. Wat kun je nog meer doen? Onderneem actie en vraag om bemiddeling. Omdat je naast elkaar woont, zul je er mininaal voor moeten zorgen dat de sfeer weer normaal is. De mediator onderzoekt de wensen en belangen van de betrokkenen en stimuleert de bewoners om zelf mee te denken over mogelijke oplossingen.

Mediator burenruzies regio Brabant

Ik werk als mediator in de regio Brabant. Het is mogelijk om in mijn kantoor af te spreken, maar ik kom ook langs op locatie. We beginnen het proces altijd met een een kennismakingsgesprek. Hierna gaan we dieper op het conflict in. Ik heb een doeltreffende werkwijze, want je wilt uiteraard dat het probleem snel opgelost is. Neem gerust contact op voor meer informatie, uiteraard vrijblijvend!

Neem contact op

2 + 4 =