Interim kandidaat-notaris

Drukke tijden op kantoor, uitval van personeel of meer tijd voor jezelf? Of ben je nog niet actief met mediation, maar zou je dit aan je clienten willen aanbieden? Neem gerust contact met mij op. Er zijn vele manieren van samenwerken mogelijk. Ik ben ervaren waarnemingsbevoegd interim kandidaat-notaris en MfN registermediator en kan op alle rechtsgebieden inspringen, waarbij mijn specialisatie het personen- en familierecht en het erfrecht is.

interim kandidaat notaris

Samenwerken met een interim kandidaat notaris

In overleg maken we afspraken over vergoedingen en de werkzaamheden die ik daarvoor doe. Je kunt mij als kandidaat-notaris inhuren voor een losse klus, voor een bepaalde periode of voor enkele uren per week, voor de waarnemingen of voor het behandelen van dossiers. Zo heb je minder zorgen, terwijl de business gewoon doorgaat.

Inmiddels heb ik bij vele kantoren werkzaamheden verricht en ben derhalve ook bekend met de verschillende software systemen, zoals Assyst, Codex en Quantaris.

 

Super geregeld, zowel in het voortraject als tijdens de waarneming zelf! We zullen zeker weer gebruik maken van je diensten!

Nogmaals hartelijk bedankt Aefke!

Miriam Peters

Notaris, Connect Notarissen

Wegens ziekte meerdere malen een beroep op Aefke gedaan.

Wat geeft het een rust als jij er bent! Je kunt je in de cliënten verplaatsen, geeft duidelijke uitleg, goed contact met de medewerkers en bovenal een kritische blik.

 Indien nodig weet ik je weer te vinden. Heel erg bedankt Aefke!

Marlous Runia

Notaris, Gerrits & Van Gulick Notarissen

Aefke heeft ons veel rust gebracht in de zware tijd van het scheidingsproces. Een scheiding is emotioneel zwaar en tegelijkertijd moeten er zoveel zaken geregeld worden. Aefke creëerde voor ons een mooi overzicht met een prioriteitenlijstje. 

Naast dit overzicht schonk ze ook aandacht aan het emotionele stuk. Sommige beslissingen neem je toch uit emotie of omdat je zaken snel wilt afronden. Zij wilde er voor waken en er zeker van zijn dat we geen beslissingen namen waar we later spijt van zouden kunnen krijgen. Ik heb dit zeer gewaardeerd. 

Mede dankzij de begeleiding van Aefke hebben we het scheidingsproces op een zo goed mogelijke manier kunnen doorlopen. 

Neem contact op

11 + 7 =