Over mij

 

Mijn naam is Aefke van de Garde en ik ben oprichter van Mediation Praktijk Brabant. Sinds 2002 ben ik werkzaam als MfN-registermediator en kandidaat-notaris. Ik ben mediator in Breda en omgeving. Sinds lange tijd ben ik gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het erfrecht.  Familieaangelegenheden hebben voortdurend mijn aandacht.  Het is mijn ambitie om mensen in duidelijke taal de weg te wijzen en hen op moeilijke momenten in het leven te begeleiden. Met mijn juridische kennis en persoonlijke eigenschappen ben ik in staat partijen goed te informeren en te ondersteunen bij het maken van afspraken passend, uiteraard binnen de juridische kaders. Ik krijg dagelijks energie van het contact met mensen en het vertrouwen dat zij mij geven.

 

Mediator Breda

Gekwalificeerd en erkend mediator

Ik ben MfN-registermediator en tevens lid van de Vereniging van Mediators in het Notariaat (VMN). Door mijn MfN-registratie maak ik deel uit van het erkende kwaliteitsregister van de Mediators Federatie Nederland (MfN). MfN-registermediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities. MfN-registermediators zijn verplicht om steeds cursussen te volgen en zo hun vaardigheden te onderhouden. Alles voor om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wat kun je van mij verwachten?

Mijn stijl van werken is open, mensgericht, betrokken en met aandacht voor zaken die niet uitgesproken worden. Sturend en confronterend waar nodig en met respect voor alle partijen, zodat zij op het juiste moment de verantwoordelijkheid kunnen nemen en daadkracht kunnen tonen.

Breed netwerk

Bovendien heb ik een deskundig, vertrouwd en betrokken netwerk om mij heen van notarissen, fiscalisten, advocaten en financieel adviseurs. Hierdoor kan ik je als mediator Breda en omgeving volledig ontzorgen en het gehele traject voor je regelen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel gerust op 06-41255344, stuur een e-mail naar info@mediationpraktijkbrabant.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. 

Aefke heeft ons veel rust gebracht in de zware tijd van het scheidingsproces. Een scheiding is emotioneel zwaar en tegelijkertijd moeten er zoveel zaken geregeld worden. Aefke creëerde voor ons een mooi overzicht met een prioriteitenlijstje. 

Naast dit overzicht schonk ze ook aandacht aan het emotionele stuk. Sommige beslissingen neem je toch uit emotie of omdat je zaken snel wilt afronden. Zij wilde er voor waken en er zeker van zijn dat we geen beslissingen namen waar we later spijt van zouden kunnen krijgen. Ik heb dit zeer gewaardeerd. 

Mede dankzij de begeleiding van Aefke hebben we het scheidingsproces op een zo goed mogelijke manier kunnen doorlopen. 

Super geregeld, zowel in het voortraject als tijdens de waarneming zelf! We zullen zeker weer gebruik maken van je diensten!

Nogmaals hartelijk bedankt Aefke!

Miriam Peters

Notaris, Connect Notarissen Venlo

Wegens ziekte meerdere malen een beroep op Aefke gedaan.

Wat geeft het een rust als jij er bent! Je kunt je in de cliënten verplaatsen, geeft duidelijke uitleg, goed contact met de medewerkers en bovenal een kritische blik.

 Indien nodig weet ik je weer te vinden. Heel erg bedankt Aefke!

Marlous Runia

Notaris, Gerrits & Van Gulick Notarissen

Neem contact op

13 + 4 =