Tarieven

Ik begrijp dat je graag wilt weten wat een mediation je gaat kosten. Dat zou ik ook belangrijk vinden dus ik maak graag vooraf een passende prijsafspraak. Afhankelijk van je wensen en behoeftes, de complexiteit van de zaak en op basis van de geschatte tijdsinvestering brengen we tijdens het intakegesprek in kaart hoeveel gesprekken en tijd we nodig hebben. De prijsafspraak kan op basis van uurtarief of op basis van een pakketprijs (vast totaalbedrag). Zo weet je van te voren toch waar je aan toe bent.

Uit ervaring kan ik zeggen dat gemiddeld 2 tot 4 gesprekken nodig zijn. Ieder gesprek duurt 1 a 2 uur. Berekende uren specificeer ik uiteraard op de factuur.

Verder:

  • Indien de bijeenkomsten op locatie plaatsvinden breng ik 50% van de reistijd in rekening. Reiskosten breng ik in rekening op basis van € 0,25 per kilometer (excl. BTW) of kosten OV.
  • Externe kosten van bijv. zaalhuur of inschakelen van deskundigen zijn voor je eigen rekening.
  • Indien je een gemaakte afspraken korter dan 24 uur van te voren afzegt, breng ik 50% van de gereserveerde tijd in rekening.

Interesse in een gesprek met een mediator Breda en omgeving?

Indien je meer wilt weten, kun je vanzelfsprekend contact opnemen op 06-41255344 of mailen naar info@mediationpraktijkbrabant.nl

Gratis intakegesprek

Een intakegesprek is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Dit intakegesprek kan zowel telefonisch of face-to-face in een persoonlijk gesprek. Ik zeg er wel bij dat we in dit gesprek nog niet inhoudelijk op het conflict in kunnen gaan uit respect voor alle partijen en om mijn onafhankelijke positie te behouden.

Neem contact op

2 + 1 =